Vásárlás - Tortaállványok

A Jack & Jane tortaállványok minőségi alapanyagokból készülnek. A kovácsoltvas állványok masszívak, festésük szinterezéssel történik, nem kopnak, egy életre szólnak.

Fa állványaink válogatott alapanyagból készülnek és speciális kezelési eljáráson mennek keresztül, így még évek múltával is megtartják eredeti formájukat, nem vetemednek. Súlyukból fakadóan rendkívül stabilak, nem borulnak, tortáitok, desszertjeitek a legnagyobb biztonságban vannak rajtuk.

Tervezésüknél nagy hangsúlyt fektettünk a stabilitásra (hisz ez az elsődleges szempont ), de úgy, hogy eközben az állványok megtartsák légies könnyedségüket, karcsúságukat.

Állványaink között található romantikus, modern, rusztikus és nagyon extrém is.

Az állványok többsége többféle variációban is használható és rendkívül jól díszíthető.

Az állványok többségét a számodra megfelelő méretekkel is rendelheted, mi rövid határidővel elkészítjük Neked. Sőt, a későbbiekben bármikor tudsz hozzájuk rendelni külön lapot vagy oszlopot, így bővítheted az állványod variációs lehetőségeit. És ráadásul, akkor már visszatérő vásárlóként, mindezt 10% kedvezménnyel teheted!

A méretváltoztatást, a rendelés végén, az űrlapon tudod nekünk jelezni, de írhatsz e-mailt is.

Amennyiben az általad választott termék nincs raktáron, vagy egyedi méretben, színben szeretnéd, a megrendeléstől számított 10 nap múlva tudjuk szállítani.