Vásárlási információk

Tortaállvány, desszertállvány, tortatál. Nálunk minden kapható.Termékeink mindegyikéből tartunk raktáron, így a megrendeléstől számított 2 munkanapon belül kiszállítjuk azt. Extrém esetben fordulhat csak elő, hogy elfogyott valamelyik termékünk, de állványainkat folyamatosan gyártjuk és pótoljuk. 

Az állványok többségét a számodra megfelelő méretekkel is rendelheted, mi rövid határidővel elkészítjük Neked. Amennyiben egyedi mérettel szeretnél rendelni, azt ITT tudod felénk jelezni.

20 000,-Ft feletti rendelés esetén minden visszatérő Vásárlónkat 10% kedvezményre jogosító kuponnal ajándékozzuk meg, mely a továbbiakban minden termék esetén érvényesíthető.

Rendelésed leadását követően, a visszaigazoló e-mailben megjelölt munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot. Tájékoztat rendelésed állapotáról, a kiszállítás napjáról, válaszol az esetlegesen felmerülő kérdéseidre, árajánlatot ad egyedi állvány rendelése esetén, stb.

Ha mindent megfelelőnek találsz, akkor elküldjük az általad választott fizetési móddal kiállított számlát. Vigyázunk a környezetünkre, ezért nem papíralapú számlát küldünk, hanem a jogszabályoknak megfelelő, időbélyeggel hitelesített elektronikus számlát. 

Fizetési módok:

Előreutalás: az elektronikus számlán szerepelni fog az összes utaláshoz szükséges információ ( számlatulajdonos neve, számlaszám, megrendelés végösszege). Megrendelésedet az összeg beérkezése után tudjuk elindítani. A sikeres utalásról nem szükséges banki igazolást küldened, mi azonnal látjuk ha beérkezett az összeg.

Utánvétes fizetés: ebben az esetben is elektronikus számlát küldünk, de rendelésedet azonnal elindítjuk és fizetned majd az átvételkor kell a futárnak.

Szállítás

Csomagjainkat évek óta a Gls szállítja megbízhatóan.

A csomag feladásakor e-mailben értesítjük a címzettet, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. 

A kiszállítás napjának reggelén, email értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. 

A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzetteknek. Az e-mailben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést is tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban vagy egy másik címre.

Bármilyen hibát, sérülést észlelsz a csomag megérkezésekor a csomagoláson vagy a rendelt terméken, kérjük azonnal jelezd felénk e-mailben vagy telefonon, mert utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

50 000,-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes

Bérlési információk

Ha csupán egy ünnepi alkalomra van szükséged tortatálra, tortaállványra vagy desszertállványra, nem szükséges megvásárolnod, nálunk bérelhetsz is.

A Jack & Jane tortaállványok kölcsönzése kapcsán az egyszerű ügyintézésre törekedtünk, otthonodból kényelmesen e-mailben vagy visszatérő Bérlőként, telefonon is leadhatod rendelésed, kiszállítjuk. 

Futárszolgálatunk a kibérelt állványt az általad megadott címre szállítja és onnan vissza is hozza hozzánk, Neked a szállítással kapcsolatosan semmilyen teendőd nincsen.

A tortaállványokra kauciót kérünk, amelynek összege állványonként változó, ezeket a termékleírásokban külön feltüntettük. A kauciót az állvány visszaérkezésének másnapján visszautaljuk az általad megadott bankszámla számra.

A tortaállványok bérleti díja a termékleírásokban fel van tüntetve és 3 napra vonatkozik + szállítási díj (oda-vissza összesen 6500,-Ft).  

Bérlés esetén, csak előreutalásos fizetési módra van lehetőség. Az utalást csak a jogszabályoknak megfelelő, időbélyeggel ellátott elektronikus számla megérkezését követően kell majd elindítanod. A sikeres utalásról nem szükséges banki igazolást küldened, mi azonnal látjuk ha beérkezett az összeg.

Előzetes foglalás mindenképp szükséges, mert csak így tudjuk garantálni az adott napra a kiválasztott állványt. Foglalásodat bármikor megteheted, mert foglalási díjunk nincs! Foglalásodat a bérlés előtti hétig díjmentesen lemondhatod, vagy a szabad állványok függvényében módosíthatod.

Bérlésed nálunk teljesen biztonságos, mi minden bérléshez Bérleti szerződést készítünk és számlát adunk.

Bármilyen módosítást szeretnél kérni a kiválasztott állványon, azt az Űrlapon tudod majd jelezni. 

Kérjük a rendezvény időpontját is írd meg nekünk az Űrlapon!

Rendelésed leadásakor nem kapsz automata visszaigazoló e-mailt, de a kijelölt kapcsolattartód 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy a legtökéletesebb szolgáltatást tudjuk nyújtani.

Ha nem találod a számodra megfelelő állványt, ne csüggedj, vedd fel velünk a kapcsolatot és közösen biztosan találunk megoldást! 

Felmerülő kérdéseidre a GYIK-ban sok hasznos választ találsz, de természetesen telefonon is szívesen segítünk.

További információ: tortaallvany@gmail.com vagy 06-30-534-9104

Mostantól már nemcsak vásárlóként, de bérlőként is érdemes hozzánk visszatérni, mert ,,hűséges” bérlőink minden 4. bérlésüket AJÁNDÉKBA kapják!